Testimoniale

Micaela Gulea

Ma despart cu regret de minunatul Cabinet al Adrianei Serban unde am petrecut multe ore de recuperare medicala. Am putut beneficia de competenta si profesionalismul unei tinere si simpatice echipe precum si de o ambianta civilizata si deosebit de agreabila. Rezultatele au fost extraordinare. Mii de multumiri Adrianei, Isabelei si junelui colaborator din partea Micaelei si , nu mai putin, a sotului Stere Gulea.

 

Ioana Orleanu

In acest cabinet - o fericita imbinare de profesionalism si atmosfera prietenoasa. Un mediu excelent, in care te poti relaxa perfect!

 

Constantin Bilius

Arhitect

Spre sfirsitul verii anului trecut, in urma unei tendinite neglijate la tendonul lui Ahile, am suferit o ruptura cu distantare de 5 centimetri. Am fost vazut de Dl. doctor Dan Tanase de la Spitalul de urgenta Floreasca, un as al medicinei ortopedice. Ca urmare, deoarece starea gambei afectate din cauza inflamatiei nu permitea o interventie chirurgicala pe moment, mi-a recomandat ca inainte de a ma opera sa fac doua saptamini sedinte de fizio si kinetoterapie.
Asa am ajuns la Cabinetul Doamnei Adriana Serban.
Era prima data cind calcam intr-un astfel de "atelier de sanatate". Ce m-a impresionat de la inceput a fost atmosfera calda si prietenoasa. Dupa prima sedinta, la plecare, pe strada, nu mi-a venit sa cred ce se poate obtine cu procedurile din acea seara. Nu vreau sa flatez pe nimeni, dar am avut impulsul sa sun imediat la Cabinet sa le spun ca deja simt rezultate pozitive. Dupa terminarea ciclului de sedinte, m-am prezentat la Spital in vederea operatiei... de care nu a mai fost nevoie - tendonul se sudase! Am mai facut un ciclu de doua saptamini (recuperarea va fi lunga) iar lucrurile au mers tot mai bine. Nu mai spun de discutiile placute purtate in timpul procedurilor cu cadrele medicale, toti tineri, super calificati, amabili si totodata exigenti cu pacientii in sensul respectarii procedurilor. Pot spune ca a fost o minune - sint vorbele doctorului - doar trei cazuri in peste 30 de ani de cariera.

 

Dragos

Administrator firma

Numele meu este Dragos, iar situatia mea nu este cu nimic diferita de cea a oricarei alte persoane implicata in recuperare medicala. Diferit este doar locul unde am optat sa fac aceasta recuperare pentru cateva saptamani la indicatiile medicului ortoped. Am ajuns la cabinetul doamnei Adriana Serban in cursul verii 2014 dupa mai multe incercari fara succes (pastile, unguente) de a opri niste dureri destul de puternice in zona umerilor si spatelui superior.
Analiza RMN a scos in evidenta mai multe rupturi musculare, acest lucru determinand o schimbare a progamului de recuperare pe care il pornisem.
Nu am fost si nici nu sunt cazul cel mai grav, cu siguranta sunt alte persoane, asupra carora unele evenimente tragice au lasat o puternica amprenta.
Ceea ce pe mine m-a facut sa apreciez sincer acest loc a fost dedicarea echipei de la cabinet, deschiderea fata de pacient, caldura emanata si incurajarile in mobilizarea pentru recuperare. Am intalnit de-a lungul timpului persoane implicate in fizioterapie, kineto si recuperare medicala, toate buni profesionisti, un rezultat pozitiv al scolii romanesti. Insa aici pe langa aceasta mai este si interesul viu fata de fiecare pacient si abordarea fiecarui caz dupa propria reteta.
Daca vreodata va veti afla intr-o situatie nefericita necesitand ajutor specializat pentru recuperare, recomand cu caldura cabinetul Adrianei Serban, veti descoperi cum in fiecare zi pasii sunt mici dar siguri.